Известие

Collapse
No announcement yet.

Пак проблем...тресене на двигателя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пак проблем...тресене на двигателя

Проблемацията е следната: джигатела тресе кат моторна лодка....
    смених свещи, тампоните са здрави, на диагностика нищо не показва, вчера почна да ми гасне и да падат оборотите... после се оправи.... ко да правя...
    PLAY GOLF, DON'T DRIVE GOLF !!!
    Alfa Romeo 146 Boxer 1.6

не искам да те плаша , но виж си как е маслото и и премери компресията
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Е как така мотора тресе и на диагностиката нищо И какви са ти новите свещи
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
        ми така на диагностиката всичко е ок, а свещите са sagem 1 електродни... аз се съмнявам в кабелите... ама не ми се купуват без да съм сигурен, защото на външен вид да добре... до колкото знам ти се занимаваш с алфи сериозно... мога ли да ти я докарам да видиз за какво става въпрос... ? защото вече незнам... намразих си колата преди да съм и се нарадвал баси....
        a щях да забрава.. и разхода ми е 15, без да я настъпвам много... предполагам че и това е от прекъсването...
        Alfa Romeo 146 Boxer 1.6

Comment

Първоначално публикувано от kordilio
          ми така на диагностиката всичко е ок, а свещите са sagem 1 електродни... аз се съмнявам в кабелите... ама не ми се купуват без да съм сигурен, защото на външен вид да добре... до колкото знам ти се занимаваш с алфи сериозно... мога ли да ти я докарам да видиз за какво става въпрос... ? защото вече незнам... намразих си колата преди да съм и се нарадвал баси....
          a щях да забрава.. и разхода ми е 15, без да я настъпвам много... предполагам че и това е от прекъсването...
          много бе 15 литра, маи работата отива на ламда или дебитомер, не ми се вярва да са ти запущени дюзите( а кво им пречи де)
          НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Първоначално публикувано от vamfan
            .... отива на ламда или дебитомер, не ми се вярва да са ти запущени дюзите( а кво им пречи де)
            Тва боксьор бре...
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

а това изразено във финикийски знаци означава...?
              Alfa Romeo 146 Boxer 1.6

Comment

Първоначално публикувано от kordilio
                Ами да можеш да ми я докараш адреса на сервиза го има във форума Не съм убеден че тези свещи са подходящи за теб, а и имаш проблем със сигурност в инжекциона с този разход
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                X